Ticaret Medikal Pančevo
Cara Lazara 3, 26000 Pančevo, Srbija
Duštvene mreže:

Sukciona pumpa - Medicinski aspirator AL - 01

  Na stanju
27.200,00rsd
Medicinski aspirator AL - 01 – Opis:

Prenosivi Aspirator Armoline AL-01 je električni uređaj dizajniran za medicinsko aspiriranje telesnih tečnosti kod odraslih i dece. Uređaj, pored toga što se koristi za aspiriranje tečnosti poput gnoja i krvi tokom kliničkih primena u operativnim salama, prostorijama za bolesnike, ambulantama i odeljenjima za hitne slučajeve, pogodan je i za upotrebu kod pacijenata koji pate od stvaranja sputuma tokom kućne medicinske nege.

Ovaj prenosivi aspirator se koristi da bi aspirirao telesne tecnosti kod dece i odraslih. Uredjaj moze biti koriscen u operacionim salama, bolnickim sobama, ambulantama i hitnim sobama za aspiraciju tecnosti kao sto su gnoj i krv nakon nakon primene klinickog tretmana uz njegovu primenu kod pacijenata koji imaju teskoca kod uklanjanj pljuvacke u medicinskoj nezi kod kuce nakon operacija.

Poručite
×

Online kupovina

Izaberite proizvode koje želite da poručite.


Detaljan opis

Aspirator prenosne usisne jedinice Armoline AL-01 dizajniran je za medicinsku upotrebu za aspiriranje telesnih tečnosti.

– Visokokvalitetni proizvod:
Novi visokokvalitetni kompresorski aspirator kompanije ArmoLine proizvodi i dizajniraju profesionalci, u skladu sa “Visokim standardima kvaliteta medicinskih uređaja”.
– Armoline AL-01 dizajniran je za medicinsku upotrebu za aspiriranje telesnih tečnosti.
– za operacione sale, bolesničke sobe, ambulante, hitne službe, kućnu medicinsku njegu.
– klasa uređaja klase II medicinski uređaj (direktiva o medicinskim uređajima br. 93/42 / EEC)
– EN ISO 10079-1 Visoki vakuum / mali protok vazduha
– Maksimalna granica pritiska u vakumu -0,75bar -75kPa -563mmHg.
– Ima vrlo nizak radni zvuk i ne stvara buku u okruženju koje se koristi. Šum ≤55db
– Pogodan je za spoljašnju obradu jer je lagan i lako nosiv.

Tehničke specifikacije

1. Model AL-01
2. Medicinski proizvod Klasa – klase II
3. EN ISO 10079-1 (Direktiva o medicinskim proizvodima br. 93/42 / EEZ) Veliki vakuum / mali protok vazduha
4. Napajanje AC220V ± 10% – 50Hz ± 2%
5. Ulazna snaga 180VA
6. Osigurač F 1 k 1,6AL 250 V
7. Maksimalni limit vakuuma (bez tegle) -0,75bar -75kPa -563mmHg
8. Buka ≤55dB (A)
9. Teglica za sakupljanje tečnosti 1000 ml
10. Težina 2,41 kg
11. Dimenzije 240k190k130 mm
12. Operativni sistem Kontinuirani rad
13. Relativna vlaznost pri radu – od 30% do 80%
14. Radni atmosferski pritisak – Izmedju 86 kPa – 106 kPa
15. Primenjeni tipovi delova – Tip BF
16.Klasa zastite od tecnosti i prasine – IP20
17. Radni vek proizvoda – 10 godina
18. Temperatura radnog okruzenja – + 5 ° C do + 35 ° C

Prenosivi aspirator Armoline AL-01 je električni uređaj dizajniran za medicinske usageto aspirirane telesne tečnosti kod odraslih i dece. Uređaj, pored toga što se koristi za aspiriranje tečnosti poput gnoja i krvi tokom kliničkih primena u operativnim salama, prostorijama za bolesnike, ambulantama i odeljenjima za hitne slučajeve, pogodan je i za upotrebu kod pacijenata koji pate od stvaranja sputuma tokom kućne medicinske nege.
Obratite pažnju na integritet uređaja i proverite da li su plastični delovi oštećeni tokom raspakivanja. U suprotnom, može doći do pristupa unutrašnjim aktivnim delovima, dok se kabl za napajanje istovremeno može oštetiti. Ne stavljajte utikač u utičnicu u takvim slučajevima.
Napravite ove provere pre svake upotrebe. Pre nego što povežete uređaj, proverite da li su električni podaci navedeni na nalepnici i vrsta korištenog utikača pogodni za mrežu na koju se povezujete.
Pridržavajte se sigurnosnih propisa za električnu opremu

Sadržaj kutije

1 x prenosiva jedinica za usisavanje
1 x sabirna posuda
2 x vazdušni filter
2 x usisni kateteri (jedan za odrasle, jedan za decu)
1 x silikonska usisna cev (1,5 metar, može se autoklavirati) 1k deo za povezivanje katetera
1 x dodatni osigurač (za sve probleme koji se mogu javiti na osiguraču motora)

Struktura i princip rada uređaja

Ne kontaminira životnu sredinu uljnom maglom zahvaljujući njenoj vazdušnoj pumpi bez održavanja i podmazivanja.
Ima vrlo nizak zvuk rada i ne stvara buku u korišćenom okruženju. Uređaj ima teglu za sakupljanje tečnosti od polikarbonatne tečnosti, plastični poklopac sa plutajućim sistemom za zaštitu od poplave i manometar protiv pritiska.
Ugrađeno kontrolno dugme na prednjoj ploči omogućava usisavanje u potrebnoj količini. Pogodan je za spoljni tretman jer je lagan i lako se prenosi.
Koristite originalnu dodatnu opremu i delove koje isporučuje proizvođač (Medimport Saglık Urunleri San. Ve Tic.Ltd.Sti) da biste uređaj koristili na najvišoj efikasnosti i garantovali sigurnost.

Obaveštenje

Medicinska sredstva (proizvod) koja pripadaju grupi sredstava, koja dolazi u direktan kontakt sa kožom i intimnim delovima tela (antidekubitni dušeci, sukcione pumpe, inhalatori ) spadaju u izuzetke, ovi proizvodi se ne mogu zameniti, niti se mogu vratiti, iz razloga zato što postoji mogućnost raznih infekcija I prenošenja zaraznih bolesti I koji se odnose na delove koji ne podležu garanciji (antidekubitni dušeci bez kompresora).
Proizvod (kompresor) koji je fabrički oštećen Ili neispravan podleže reklamaciji odnosno garanciji, gde je naznačeno u garantnom listu.

Reklamacije

TICARET MLZ 1987 d.o.o - obavezuje se da će isporučiti proizvod koji je ispravan, zapakovan je u originalnu ambalažu i odgovara vrsti i opisu proizvoda navedenom na sajtu.
Naručeni proizvodi pakuju se tako da prilikom transporta ne budu oštećeni. Preporučuje se čuvanje originalne ambalaže kupljenih proizvoda i korišćenje pri svakoj vrsti transporta, kao i u slučaju eventualne reklamacije.
Prilikom dostave robe, molimo Vas da proverite ambalažu i eventualna oštećenja reklamirate osobi koja je dostavila robu.
Ukoliko su na isporučenoj robi vidljiva spoljašnja oštećenja, kupac ima pravo da otvori pošiljku i proveri ispravnost robe. Ukoliko postoji oštećenje, kurir je u obavezi da napravi zapisnik o oštećenju.
Molimo Vas da obratite pažnju na to da je provera ispravnosti pošiljke odgovornost kupca i da naknadne reklamacije u smislu količine i vrste dostavljene robe i vidljivih nedostataka nismo obavezni da uvažimo.

Za proizvode koji pripadaju grupi sredstava koja dolaze u direktan kontakt sa kožom važi samo reklamacija na fabričko oštećenje.
Ovi proizvodi se ne mogu zameniti, zbog toga što postoji mogućnost raznih infekcija.


Ostali proizvodi
Broj telefona