Ticaret Medikal Pančevo
Cara Lazara 3, 26000 Pančevo, Srbija
Duštvene mreže:

Antidekubit dušek

  Na stanju
8.950,00rsd
Antidekubit dušek – Karakteristike:
Glasnoća kompresora: 10dB Otporan na urin
Maks. nosivost od 40kg-160kg Dimenzije 200x90cm
Vazdusna ventilacija CPR ventil
Sastav PVC ISO 72 medical class I Zemlja porekla Turska
Proizvodjac Dr.Hegeli Tih i jednostavan za upotrebu
Bez vibracija Do 4 stepena dekubitusa koristiti
Poručite
×

Online kupovina

Izaberite proizvode koje želite da poručite.

Opis proizvoda

Antidekubit dušek sa kompresorom Dr.Hegeli HGL 15 je dekubitus dusek koji je namenjen da pomogne u procesu lecenje dekubitusa i smanji nastajanje novih dekubitus rana i istovremeno optimimzuje udobnost pacijenta.
Dr.Hegeli HGL 20 je dekubitus dusek tubastog tipa koji je namenjen za pacijente koji su teži od 130 kilograma.
Dr.Hegeli HGL 15 Vam nudi vazdušnu ventilaciju koja ima ulogu za brže zarastanje dekubitus ulcer-a.

Paket se sastoji od:

Antidekubitni dusek (tuba tip)
Antidekuitni kompresor
Antidekubitna instalacija za povezivanje dekubitus dusek-a i dekubitus kompresora
Rezervna tuba
Atidekubitni pribor za krpljenje
Dekubitus dusek uputstvo
Račin i garacija

Uputstvo

Rasiriti dekubitus dusek na lezaj i povezati dekubitus dusek i kompresor sa dva gumena creva koja ste dobili u paketu. Na antidekubitnom kompresoru podesiti težinu pacijenta i uključiti kompresor na zeleno dugme.
Nakon uključenja kompresora sačekati pola sata da se antidekubitni dusek napupa i onda tek staviti pacijenta. Preko antidekubitnog dusek staviti čaršav i jastuk. Nakon toga pacijent može da legne na antidekubitni dušek.

Održavanje

Atidekubitni dusek prati isključivo mlakom vodom bez dodatnih hemijskih sredstva. Alkohol 70% je zabranjen samo razblažena varijanta.

Napomena

Prekoračenje maksimalne nosivosti može izazvati pucanje antidekubitnog duseka.
Naglo nestajanje struje može dovesti do pregoravanja prekidača u antidekubitnom kompresoru. Antidekubit dusek radi na sistemu A + B. Dok se komora A napumpava komora B se ispumpava i na ovom principu premešta pritisak sa jednog dela tela na drugi deo tela bez potrebe za dodatno okretanje pacijenta.
Dr Hegeli dekubitus dusek poseduje CRP ventil za brzo ispuštanje vazduka iz antidekubit dusek-a. Napravljen je od veoma jakog PVC medicinskog materijala koji je u klasi 1 koja mu omogućava veliku nosivost pacijenata.
Zbog toga je ovaj dekubitus dusek namenjen za pacijente koji imaju veću kilažu. Takođe Comfort antidekubitus dusek mogu da koriste i pacijenti čija je kilaža od 40kg pa do 160kg.
Dr.Hegeli antidekubit dusek se lako koristi i lako se montira, tih je pri samom radu, ne stvara vibracije i ne zagreva se.
Komoresor za dekubitus dusek se sastoji od asinhronog motora, vazdusne pumpe i modula za automatsko vazdusno hladjenje dekubitus kompresora što znači da ne morate više gasiti kompresor već može da radi 24 časa dnevno.

Garancija

Garancija je 24 meseci na antidekubitni kompresor.

Obaveštenje

Medicinska sredstva (proizvod) koja pripadaju grupi sredstava, koja dolazi u direktan kontakt sa kožom i intimnim delovima tela (antidekubitni dušeci, sukcione pumpe, inhalatori ) spadaju u izuzetke, ovi proizvodi se ne mogu zameniti, niti se mogu vratiti, iz razloga zato što postoji mogućnost raznih infekcija I prenošenja zaraznih bolesti I koji se odnose na delove koji ne podležu garanciji (antidekubitni dušeci bez kompresora).
Proizvod (kompresor) koji je fabrički oštećen Ili neispravan podleže reklamaciji odnosno garanciji, gde je naznačeno u garantnom listu.

Reklamacije

TICARET MLZ 1987 d.o.o - obavezuje se da će isporučiti proizvod koji je ispravan, zapakovan je u originalnu ambalažu i odgovara vrsti i opisu proizvoda navedenom na sajtu.
Naručeni proizvodi pakuju se tako da prilikom transporta ne budu oštećeni. Preporučuje se čuvanje originalne ambalaže kupljenih proizvoda i korišćenje pri svakoj vrsti transporta, kao i u slučaju eventualne reklamacije.
Prilikom dostave robe, molimo Vas da proverite ambalažu i eventualna oštećenja reklamirate osobi koja je dostavila robu.
Ukoliko su na isporučenoj robi vidljiva spoljašnja oštećenja, kupac ima pravo da otvori pošiljku i proveri ispravnost robe. Ukoliko postoji oštećenje, kurir je u obavezi da napravi zapisnik o oštećenju.
Molimo Vas da obratite pažnju na to da je provera ispravnosti pošiljke odgovornost kupca i da naknadne reklamacije u smislu količine i vrste dostavljene robe i vidljivih nedostataka nismo obavezni da uvažimo.

Za proizvode koji pripadaju grupi sredstava koja dolaze u direktan kontakt sa kožom važi samo reklamacija na fabričko oštećenje.
Ovi proizvodi se ne mogu zameniti, zbog toga što postoji mogućnost raznih infekcija.


Ostali proizvodi
Broj telefona