Ticaret Medikal Pančevo
Cara Lazara 3, 26000 Pančevo, Srbija
Duštvene mreže:

Centrifuga - Elektromag M815E

  Na stanju
95.000,00rsd
Centrifuga - Elektromag M815E – Karakteristike:
Spoljno telo od ABC plastikte Rotor polikarbonat koji se okreće 35°
Elektronska kontrola brzine Noge za usisne čaše koje sprečavaju vibracije
Sigurnosni prekidač poklopca Trenutni sigurnosni osigurač

Prikazivanje na ekranu pretvaranjem snage bacanja (RCF) ili brzine u vreme operacije koju želi korisnik

Poručite
×

Online kupovina

Izaberite proizvode koje želite da poručite.

Detaljan opis

Koriste se u laboratorijama za medicinske analize, za odvajanju različitih uzoraka u krvnom serumu i plazmi, u sedimentaciji urina, u procesima niskog ciklusa pranja sperme u PRP-PRF studijama u akušerstvu, studijama vantelesne oplodnje, kao i u laboratorijama za kontrolu kvaliteta i istraživanja, prehrambene, farmaceutske i hemijske industrije za odvajanje različitih uzoraka u tečnostima.

Tehničke specifikacije

- Kapacitet cevi: 4 x 15ml 6 x 15ml 8 x 15m
- Tip rotora: 35° vertikalna glava sa fiksnim uglom
- Kontrola brzine: beskonačna elektronika
- Maksimalna brzina rotacije: 5000rpm
- Maks svining pover: 2515kg
- Osiguranje: 1Amp
- Ukupna snaga: 100V
- Sigurnosni sistem: Sigurnosni sistem poklopca
- Materijal rotacione glave: Polikarbonat
- Kućište cevi: ABC tvrda plastika
- Materijal spoljašnjeg tela: čelik obojen elektrostatičkom bojom + ABC
- Napajanje: AC 190-240V/50-60hx
- Spoljnje dimenzije: 22x28x24cm
- Neto težina: 5,5kg
- Težina paketa 6kg
- 2 godine garancije

Obaveštenje

Medicinska sredstva (proizvod) koja pripadaju grupi sredstava, koja dolazi u direktan kontakt sa kožom i intimnim delovima tela (antidekubitni dušeci, sukcione pumpe, inhalatori ) spadaju u izuzetke, ovi proizvodi se ne mogu zameniti, niti se mogu vratiti, iz razloga zato što postoji mogućnost raznih infekcija I prenošenja zaraznih bolesti I koji se odnose na delove koji ne podležu garanciji (antidekubitni dušeci bez kompresora).
Proizvod (kompresor) koji je fabrički oštećen Ili neispravan podleže reklamaciji odnosno garanciji, gde je naznačeno u garantnom listu.

Reklamacije

TICARET MLZ 1987 d.o.o - obavezuje se da će isporučiti proizvod koji je ispravan, zapakovan je u originalnu ambalažu i odgovara vrsti i opisu proizvoda navedenom na sajtu.
Naručeni proizvodi pakuju se tako da prilikom transporta ne budu oštećeni. Preporučuje se čuvanje originalne ambalaže kupljenih proizvoda i korišćenje pri svakoj vrsti transporta, kao i u slučaju eventualne reklamacije.
Prilikom dostave robe, molimo Vas da proverite ambalažu i eventualna oštećenja reklamirate osobi koja je dostavila robu.
Ukoliko su na isporučenoj robi vidljiva spoljašnja oštećenja, kupac ima pravo da otvori pošiljku i proveri ispravnost robe. Ukoliko postoji oštećenje, kurir je u obavezi da napravi zapisnik o oštećenju.
Molimo Vas da obratite pažnju na to da je provera ispravnosti pošiljke odgovornost kupca i da naknadne reklamacije u smislu količine i vrste dostavljene robe i vidljivih nedostataka nismo obavezni da uvažimo.

Za proizvode koji pripadaju grupi sredstava koja dolaze u direktan kontakt sa kožom važi samo reklamacija na fabričko oštećenje.
Ovi proizvodi se ne mogu zameniti, zbog toga što postoji mogućnost raznih infekcija.


Ostali proizvodi
Broj telefona